Dries, Arie, Marleen, Martijn en Marco.
Dries, Arie, Marleen, Martijn en Marco. Marco van Doorn

Doe mee met de Oldebroeker Muziekquiz

14 februari 2024 om 15:01 Activiteiten

Bij ATB Vereniging Oldebroek vindt op drie avonden een muziekquiz plaats. Het team Oldebroeker Muziekquiz is er klaar voor om de deelnemers te ontvangen. Het team bestaat uit de presentatoren Dries Smit en Martijn Westerink en de teamleden Marleen Smulders-Groothuis, Arie ten Hove en Marco van Doorn. Een avond uit en quizzen voor het Goede Doel.

Tijdens de Oldebroeker Muziekquiz kun je met vrienden, familie en/of collega’s strijden in teams van 2 personen tegen elkaar. De quiz omvat diverse muziekvragen, fragmenten en foto’s waarbij verschillende muziekstijlen aan bod komen. De quiz is zo samengesteld dat ieders interesse wordt aangesproken. Het team met de meeste punten aan het einde van de avond wordt gekroond tot de ultieme muziekkenner. Er zijn leuke prijzen te winnen. Presentatie Martijn Westerink en Muziek Dries Smit. Er is tevens een goed doel aan deze drie avonden verbonden. 

De Oldebroeker Muziekquizavonden vinden plaats op 23 februari: Nederlandstalige muziek, op 22 maart: 80’s en 90’s en op 12 april: Piratenmuziek. De zaal is open om 19.00 uur, de quiz start om 19.45 uur. In de pauze is er voor deelnemers en bezoekers een muziekbingo.

De avonden worden gehouden bij  ATB Vereniging Oldebroek aan de Sportlaan in ‘t Loo (Oldebroek). 

Deelname aan de muziekquizavond kost 10 euro per team per avond. Ook bezoekers zijn van harte welkom op de quizavonden, voor hen is de toegang gratis. Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen. Inschrijven kan via: https://oldebroekermuziekquiz.nl/inschrijven/

Zie voor actuele informatie: www.oldebroekermuziekquiz.nl

Het goede doel

Met deze avonden wil de ATB Vereniging Oldebroek financieel bijdragen aan Thom van Riessen, die gaat deelnemen aan Alpe d’HuZes 2024. Onder het motto van ‘opgeven is geen optie’ gaat Thom op donderdag 6 juni met de fiets zoveel keer als mogelijk is de legendarische berg beklimmen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang.
Het hoogte verschil tussen start en finish is 1100 met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,9%. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Genres:
Nederlandstalig,
80’s en 90’s en
Piratenmuziek

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie