uitnodiging benefietavond
uitnodiging benefietavond C.Bijl

Hiskits benefietconcert met Celebration 30±

zondag 2 april 2023 19:45 t/m 21:30

Andries Knevel bij benefietconcert Celebration 30± 

2 april 2023 | 19.45 uur | VEG gebouw | Boterbloem 15 te Elburg  

Zondag 2 april is er een benefietconcert bij Celebration ten behoeve van Hiskits! Op deze speciale Celebration 30+/- avond spreekt Andries Knevel over het thema: Houd vol! Martine Dubois zal enkele muziekstukken laten horen op de harp.

Gerdien en Koili wonen in Lesotho met hun kinderen Sterre en Bella. In het zuiden van Afrika brengen zij het evangelie, waar ze ook graag een grotere en betere school willen bouwen met stromend water en elektriciteit. De opbrengst van de avond gaat naar dit project van Hiskits! 

We zullen ook weer veel zingen met elkaar onder begeleiding van onze eigen Celebration-band! Je bent van harte welkom op deze speciale avond, die plaatsvindt in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boterbloem 15 in Elburg. Aanvang is 19.45 uur. 

Het Celebration team 

Locatie