• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Muziek

Veluwse fietsdagen op 3, 4 en 5 augustus

dinsdag 3 augustus 9:00 uur

Van dinsdag 3 augustus tot en met donderdag 5 augustus houdt VVV Elburg, samen met de VVV-kantoren in Nunspeet, Ermelo en Putten, de Veluwse Fietsdagen. Dit keer is het evenement verspreid over drie dagen, omdat er meerdere routes te fietsen zijn. VVV Elburg heeft een afwisselende route uitgestippeld door het buitengebied van de gemeenten Elburg en Oldebroek en via de Dellen weer terug. De ‘Woldberg’-route is ongeveer 47 kilometer. De route is verkrijgbaar voor 3,75 per persoon. Je krijgt een mooi vormgegeven fietsroute, een goodiebag, gesponsord door Jumbo Elburg, en kortingsbonnen van de Bakkersmolen Van Schuld, Restaurant De Ossenstal en Lunchroom De Elburger. Starten is al deze dagen mogelijk vanaf 09.00 uur.

Naast VVV Elburg doen ook de kantoren in Nunspeet, Ermelo en Putten mee. Bij ieder kantoor kun je een nieuwe route aanschaffen. Het gratis aandenken kan tot 17.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

Voor meer informatie omtrent activiteiten en evenementen, kun je terecht op www.bezoek-elburg.nl of kom langs bij onze balie, Jufferenstraat 6-8.


deel deze activiteit

Locatie

VVV Elburg
Elburg
Jufferenstraat 8
8081cr


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden