OWIOS verloor van Zeewolde. Archieffoto: Barry Wensink

OWIOS nipt met 3-2 onderuit in Zeewolde

22 januari 2024 om 14:03 Voetbal

Op een koud sportpark De Horst in Zeewolde trok OWIOS afgelopen zaterdag uiteindelijk aan het kortste eind. In de slotfase van de wedstrijd leek het team een punt binnen te slepen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Door de 3-2 nederlaag zakken de Oldebroekers naar de vijfde plaats op de ranglijst. Na ruim tien minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Op slag van rust viel de tweede treffer, maar doordat Robin Hop ook scoorde, was het halverwege 2-1.

Na rust was OWIOS de bovenliggende partij en pakte onder aanvoering van de ingevallen Gerdo van ’t Hul het middenveld in handen. Grote kansen bleven echter uit en een kwartier voor tijd viel de treffer aan de andere kant van het veld. Het leek de beslissing te zijn, maar vijf minuten voor tijd werd het toch nog spannend. Mike van ’t Oever tekende voor de 3-2, maar daar bleef het bij. Komende zaterdag speelt OWIOS op het eigen sportpark Bovenmolen tegen Zwart-Wit‘63. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Een driepunter zou handig zijn voor de Oldebroekers, maar dat is echter allesbehalve een zekerheidje tegen deze tegenstander.