Sinterklaas komt aan in Elburg
Sinterklaas komt aan in Elburg © Sinterklaas Intocht Elburg

Sinterklaas komt opnieuw naar Elburg op 18 november!

2 november 2023 om 21:13 Algemeen Ingezonden

Elburg - Op zaterdag 18 november 2023 wordt Sinterklaas verwelkomd in de middeleeuwse Vestingstad Elburg. Om 14.00 uur begint het programma in afwachting van de stoomboot met aan boord Sinterklaas.

Rond 14.30 uur meert de stoomboot, met aan boord bijna 200 pieten, aan in de haven van het prachtige Elburg. Voordat het zover is, beleven de kinderen een uitbundig sinterklaasfeest aan de Havenkade onder leiding van de Kidz-DJ.

Vervolgens maakt Sinterklaas een rondtoer door de middeleeuwse straatjes van Elburg Vesting. In deze optocht loopt ook een pietenband mee, de stadskapel ‘Concordia’ en de Hellebaardiers van weleer. Van de nostalgische Vischpoort dalen abseilpieten af. Op de Vischmarkt staat een podium waar Sint en het publiek getrakteerd worden op optredens en ander vermaak.

Bezoekers worden opgeroepen zoveel mogelijk om met de fiets naar Elburg te komen. Parkeren kost 5 euro per auto. Voorafgaand aan de intocht is er een etalagewedstrijd in de stad. Deelname is gratis, een opdrachtenblad is op te halen bij Top1Toys. Meer informatie is te vinden op www.sintinelburg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie