Wim Spijkerboer (l) en Cees Noorderijk zijn er klaar voor.
Wim Spijkerboer (l) en Cees Noorderijk zijn er klaar voor.

32e editie wielerronde van Elspeet

18 juli 2023 om 14:40 Algemeen

De 32e wielerronde van Elspeet vindt plaats op woensdag 19 juli. Het is de derde wedstrijd in het Veluwe klassement, die verder worden verreden in Ugchelen, Ermelo, Epe en Nunspeet. 

Liefhebbers van de wielersport kunnen zich opmaken voor een avondvullend programma. Om 18.00 uur gaat de loopfietswedstrijd voor kinderen van twee tot en met vijf jaar van start. Deze duurt tot half acht. Opgave kan per mail: wim.spijkerboer@hotmail.com. De organisatie zorgt voor de fietsjes en helmen.
Om half acht gaan de elite/beloften/amateurs van start. Deze zullen veertig rondes van 2.5 km gaan trappen op hun fiets, wat neerkomt op 100 kilometer in totaal. Hoofdsponsor hiervan is Yello Arrow.
Het startschot voor de afvalkoers van 20 kilometer klinkt om 22.00 uur. Start en finish is bij restaurant op de Brink aan de Apeldoornseweg.
Leider in het tussenklassement is de Friese renner Bouke Gerritsma, leider in het sprintklassement is de Japanner Hideyuki Takagi en leider in het amateurklassement is Maarten van den Berg. Ook de regionale gezichten Floris Linders uit Vierhouten en Maarten Vierhout uit Nunspeet zijn aanwezig.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie