Dennis van Hulsteijn aan de bal. Foto: Annemieke Jolink

‘t Harde in oefenduel langs Wilsum

30 januari 2023 om 08:41 Algemeen

Vierdeklasser ‘t Harde heeft de laatste oefenwedstrijd voor de herstart van de competitie gewonnen. In en tegen Wilsum stond er na negentig minuten voetbal 0-2 op het scorebord.

De eerste helft werd onder prima weersomstandigheden gespeeld op het natuurgras hoofdveld van de thuisploeg. Beide teams moesten hier wel aan wennen en dat was zeker te zien aan het niveau van de eerste helft. De wedstrijd ging gelijk op en er waren geen grote kansen voor beide teams. Een tegenvaller was het uitvallen van Rick Zanting met een hamstringblessure. Na de thee toonden de bezoekers veel meer aanvalslust en werd de wedstrijd leuker om naar te kijken. Aan beide zijden kwamen er wat meer kansen, waarbij ‘t Harde beter was in de afronding.

De neven Pascal van Hulsteijn en Dennis van Hulsteijn maakten respectievelijk de 0-1 en de 0-2. Beide doelpunten ontstonden identiek doordat Stan Timmers de bal wist te veroveren van de tegenstander en zo Pascal en later Dennis met een steekbal ongehinderd naar de goed keepende Teko Malanda wist te sturen.

Komende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van 2023 op het programma. Op sportpark Schenk is Veluwse Boys de tegenstander.