Rechts: Engline en links Linda
Rechts: Engline en links Linda Eigen foto

Stichting Present Elburg heeft een nieuwe coördinator!

24 november 2022 om 09:27 Algemeen Ingezonden

Elburg, november 2022.

Een wisseling van de wacht bij Stichting Present Elburg. Zes jaar lang heeft Engline Elzerman enthousiast haar taken vervuld als coördinator. Deze zomer nam Linda van der Meulen het van haar over.

Linda woont al vele jaren in Elburg en het omkijken naar de ander zit in haar DNA. “De meeste energie haal ik uit het helpen van mensen. Vooral diegenen die door persoonlijke omstandigheden een steuntje in de rug verdienen.” In haar eerste werkzame maanden haalt Linda veel plezier uit haar contacten met vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, hulpontvangers, kerken en bedrijven binnen de Elburgse samenleving. “Door samen om te kijken naar de ander maken we echt het verschil in iemands leven. Dat maakt iedere keer een diepe indruk op mij. Het is vaak ook een uitdaging om dit te organiseren, maar die ga ik graag aan!”

Stichting Present Elburg organiseert als vrijwilligersorganisatie praktische en sociale projecten in samenwerking met maatschappelijke organisaties. Kenmerk is dat elk project moet passen bij de talenten van de groep. Vrijwilligers doen zo waar ze goed in zijn en blij van worden, op eenmalige basis. Dit maakt meedoen met Present laagdrempelig en uniek. 

Present Elburg laat vrijwilligers de weg vinden naar adressen die hulp nodig hebben. Er volgt vaak een waardevolle ontmoeting tussen vrijwilligers en hulpontvangers. Dit maakt de maatschappelijke betekenis van de projecten groot. Een Present-project geeft de hulpontvangers vaak een enorme boost richting de toekomst. Zo maken we met elkaar de Elburgse samenleving mooier!

Kijk voor meer informatie op de website: www.presentelburg.nl of mail naar info@presentelburg.nl. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie