Kian is helemaal 'vertrokken'. Hij ligt heerlijk bij zijn vader en slaapt. foto: Janneke van Boven
Kian is helemaal 'vertrokken'. Hij ligt heerlijk bij zijn vader en slaapt. foto: Janneke van Boven

Baby van de Week: Kian Bijsterbosch uit Wezep

3 januari 2017 om 14:52 Algemeen

door Janneke van Boven

Wezep - Kian is helemaal ‘vertrokken’. Hij ligt heerlijk bij zijn vader en slaapt. Dat kan ook niet anders, volgens zijn moeder. Hij komt net onder de douche vandaan en heeft zijn buikje vol. Zijn ogen zal ik dus niet zien.

Kian Aron Bijsterbosch heet de baby van deze week uit Wezep voluit. Aan Aron kon Gerwin niet zo wennen, dus vond Jolinde dat dit een goede tweede naam zou zijn. Beiden waren het wel eens over Kian. Kian is de eerste kleinkind van opa en oma Bijsterbosch uit Wezep en het derde van opa en oma Van Loo, die in ‘t Loo Oldebroek wonen. Jolinde vertelt dat ze eerst een jaar ‘geoefend’ hebben, oftewel met hun hond Mila.

De uitgerekende datum was 9 december, maar Jolinde riep steeds dat het jongetje vast 16 of 17 december geboren zou worden. Ze had gelijk. Thuis begon de bevalling maar eindigde in het Zwolse ziekenhuis. Kian werd geboren op 17 december om 18.36 uur. Zijn hartslag ging omlaag en een snelle geboorte was nodig. De vacuümpomp kwam er aan te pas. Hierdoor was Kian de eerste dagen misselijk, maar verder gelukkig kerngezond.

Gerwin vindt het vaderschap leuk, maar moet nog wel wennen aan het idee. Omdat het niet allemaal ‘vanzelf ging’ besloot Gerwin ‘s avonds naar huis te gaan om een goede nacht slaap te krijgen. Natuurlijk was dit ook vanwege hond Mila. De volgende dag mochten moeder en zoon thuiskomen en kon paps zijn taken vervullen, terwijl Jolinde het nog rustig aan kan doen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie