Opening Kringloopwinkel Doornspijk

24 maart 2017 om 11:19 Lokaal

Doornspijk - In Doornspijk wordt een nieuwe kringloopwinkel geopend. Het voormalige ‘Koetshuis’, de bloemenwinkel aan de zuiderzeestraatweg 69, is gestopt waardoor het pand leeg is komen te staan. Enkele gemeenteleden van de Hersteld Hervormde Gemeente in Doornspijk hebben toen het idee ter hand genomen om een kringloopwinkel op te zetten.

De voormalige bloemenwinkel is netjes schoongemaakt, de buitenzijde is wat opgeknapt, er zijn diverse aanpassingen aan het interieur geweest. De laatste twee weken van Maart worden gebruikt om spullen te verzamelen. Op D.V. 1 April zal de winkel voor het eerst geopend worden, van 10:00-16:00 uur. Er is ook een springkussen voor dek kinderen aanwezig

De baten van de kringloopwinkel komen voor 80% ten goede van de HHG te Doornspijk. De overige 20% zal ten goede komen voor een aantal goede doelen.

Mocht u spullen willen brengen t.b.v deze kringloopwinkel, dan kan dit na 1 april op elke vrijdag en zaterdag van 10:00-16:00 uur. Tevens kunt u ook mailen met kringloopwinkel@hhgdoornspijk.nl. Uw spullen kunnen dan ook aan huis opgehaald worden. Er worden geen kleding en schoenen verkocht.

We hopen u te ontmoeten in onze kringloopwinkel

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie