Het Veluws Mannenensemble geeft 16 december een kerstconcert in het Boerderijmuseum. (foto pr)
Het Veluws Mannenensemble geeft 16 december een kerstconcert in het Boerderijmuseum. (foto pr)

Sfeervol kerstconcert in Boerderijmuseum

16 november 2017 om 09:47 Algemeen

OLDEBROEK – Samen met harpiste Regina Ederveen geeft het Veluws Mannenensemble zaterdagavond 16 december onder leiding van Wim Magré een sfeervol kerstconcert in het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek.

Het ensemble wordt op piano begeleid door Wilbert Magré. De deuren van het Boerderijmuseum zijn open vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur.

Het in de regio populaire Veluws Mannenensemble, geleid door Wim Magré, komt met tussen de 15 en 20 ervaren zangers naar het Boerderijmuseum. Wim Magré heeft in de loop der jaren veel orgel-cd’s vol gespeeld en is dirigent van verschillende koren op de Veluwe en van een kinderkoor op Urk.
Regina Ederveen is een gepassioneerd harpiste. Zij studeerde aan het Conservatorium van Utrecht voor harpsoliste. In Carnegie Hall te New York trad zij op met een internationaal orkest.

Het Veluws Mannensemble heeft kort geleden samen met het Young Ladies Choir Rejoice uit Nunspeet een nieuwe cd gepresenteerd. Entree is 8 euro. Toegangskaarten tijdens kantooruren via tel. 0525 - 63 1457 of per email bovenstreek@hetnet.nl. Reserveren is gewenst.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie