Kampvuuravond
Kampvuuravond Foto: Matthe Vos

Echt waar?!

12 december 2017 om 10:18 Algemeen

‘t Harde - De avonden worden korter en korter en het einde van 2017 komt zeer snel dichterbij. Ook een tijd waarin het extra gezellig is om elkaar als mannen rondom een kampvuur te ontmoeten.

En dan niet zomaar te ontmoeten, maar elkaar écht te ontmoeten. Ontmoetingen waarbij je persoonlijke dingen met elkaar kunt delen, met en voor elkaar kunt bidden en waar je elkaar op die manier een beetje dichter bij het hart van de Vader kunt brengen.

,,Tijdens de kampvuuravond van 14 december zal medewerker Barry van der Velde spreken over het thema ‘Echt waar?!’. Barry zal met ons nadenken over waarheid en de rol daarvan in ons eigen leven. Ook kunnen de mouwen weer worden opgestroopt voor een fysieke krachtmeting en zullen ook de vaste ingrediënten van een KVA weer aanwezig zijn: worship, ontmoetingen, kampvuur en een lekkere vette hap”, aldus de organisataoren.

Dus, heb jij zin in een mooie avond samen met een grote groep andere mannen?

Zorg dan dat je er bij bent!

Neem als vader gerust je (tiener)zoon en vrienden mee, en als (tiener)zoon je vader!

,,We zien jullie graag donderdag 14 december vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).”

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie