Met z'n allen rond een kampvuur.
Met z'n allen rond een kampvuur. Foto: Matthe Vos

Met Jezus wandelen tijdens een kampvuuravond

25 juni 2018 om 16:05 Algemeen

door de Redactie

Donderdagavond 14 juni verzamelde zich weer een mooie groep mannen aan de Rozenbergweg in ’t Harde voor een kampvuuravond. Een avond die aanwezige mannen niet snel zullen vergeten vanwege de indrukwekkende getuigenis die Maurits Jan Westhoven gaf over zijn leven.

Na een warm welkom met koffie en het zingen van een aantal mooie opwekkingsliederen nam Maurits Jan het woord. Hij nam ons mee in zijn roerige levensverhaal voor zijn bekering. Een leven wat draaide om drugs en drank. Een leven wat leeg was, wat geen doel diende en waarin hij diepe eenzaamheid kende. Een leven wat als een gevallen glas in scherven op de grond lag. Maar het levensverhaal van Maurits Jan eindigt niet in scherven op de grond. Tijdens zijn opname bij de Hoop om af te kicken van zijn verslavingen, kwam Maurits Jan, door mensen heen, in aanraking met de vrede van God. En in die eerste week van zijn opname heeft hij zijn hart aan Jezus gegeven.

In het verhaal van Maurits Jan klinkt hoop door voor ons allemaal. Misschien denk jij ook wel dat de puinhoop in je leven te groot is. Dat je het gevoel hebt er één grote bende van te hebben gemaakt. Dan gaf Maurits Jan je deze avond mee: God gelooft niet in hopeloze gevallen. Hij wil ook jouw Redder en Verlosser zijn. Hij wil de scherven van jouw leven nemen en er wat moois van maken. Hij wil ook jou die hoopvolle toekomst geven. Als je daarbij geholpen wilt worden, bezoek dan eens de website van Maurits Jan (www.metjezuswandelen.nl) of kom de volgende Kampvuuravond eens langs om hier over door te praten.

Na dit indrukwekkende levensverhaal en getuigenis was er tijd voor verdere ontmoeting en gesprekken rondom het kampvuur. Er werd nog lange tijd doorgepraat, en uiteraard ontbrak de vette hap ook deze keer niet. Het was al laat toen de laatste mannen met deze prachtige getuigenis in hun ‘rugzak’ weer naar huis gingen.

De volgende kampvuuravond staat gepland op donderdag 12 juli. Reserveer deze datum dus vast in je agenda en zorg dat je er bij bent. Neem gerust vrienden of bekenden mee. Je bent van harte welkom! En mocht je voor die tijd al wat indrukken op willen halen van een kampvuuravond, of een deel van de avond terug willen kijken? Sinds vorige maand worden er opnames van de avonden gemaakt waarvan fragmenten terug zijn te zien op ons eigen YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UChenWQjuuY5fRxC2R_vOxfQ/featured

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie