Afbeelding
Barry Wensink

Anjo Simonse (51) nieuwe wethouder gemeente Elburg

12 maart 2024 om 14:49 Maatschappelijk

Anjo Simonse, de huidig directiesecretaris en regioverbinder voor de gemeente Urk, wordt de nieuwe wethouder in Elburg als opvolger van Willem Krooneman.

ChristenUnie fractievoorzitter Maroeska Veldkamp verwacht dat Anjo Simonse de vrijgekomen vacature op een goede manier gaat invullen: “We zien een betrokken en enthousiaste bestuurder onze kant opkomen. Van 2018 tot 2022 was hij in de gemeente Noordoostpolder wethouder. Het is mooi dat we straks opnieuw beschikken over een ervaren wethouder.”

Anjo Simonse (51 jaar) ziet uit naar zijn nieuwe functie: “De onderwerpen die Willem Krooneman in zijn portefeuille heeft spreken mij erg aan. Ik heb als wethouder ervaring met de meeste onderwerpen. Graag zet ik mijn brede ervaring en netwerk in om de gemeente Elburg verder te versterken. Mijn vrouw en ik voelen ons thuis in deze mooie gemeente.”

Het is de verwachting dat Anjo Simonse op 22 april, de datum dat wethouder Willem Krooneman afscheid neemt, als wethouder in de gemeente Elburg beëdigd wordt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie