Werkbezoek bij Stichting Circuit Oldebroek

11 december 2023 om 09:50 Maatschappelijk

Een afvaardiging van het CDA Oldebroek is zaterdag 25 november op werkbezoek geweest bij Stichting Circuit Odebroek. 

Behalve wedstrijden, waarbij nationale en internationale crossers hebben gestreden, heeft Stichting Circuit Oldebroek ook altijd geprobeerd ruimte te houden voor regionale deelnemers. Van clubklassen, nationale wedstrijden, jeugdwedstrijden tot de ONK’s bij zowel de zijspannen, quads als de solo’s. Stichting Circuit Oldebroek heeft in de loop der jaren alle takken van MotoCross op haar circuit gehad.

In het gesprek, dat gevoerd werd met Henri Bekenkamp ( voorzitter) Harjan van Ommen ( ict ,mileu, veiligheid, wet, regelgeving en video management)  en Robert Leferink ( pers/sponsoring) bleek wel hoe belangrijk SCO voor Oldebroek en zeker voor ’t Loo is. Zo’n 100 vrijwilligers zijn weken voor de wedstrijden al actief om het circuit in orde te maken voor de solo of de zijspanraces. De SCO is de verbindende factor voor het sociaal samenzijn of zo als gezegd werd: ‘de cross is van iedereen, voor iedereen’!

De stichting heeft inmiddels een zeer goede naam opgebouwd in de (inter)nationale motorcrosswereld. Een Grand Prix voor de solo’s  zullen ze dan ook zeker aan kunnen, binnen nu en 5 jaar.

De SCO heeft een grote sociale functie en verdient volgens het CDA dan ook volop steun van de gemeentelijke overheid.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie