De prijswinnaars op een rijtje.
De prijswinnaars op een rijtje.

Prijswinnaars voorjaarsactie in Oldebroek

24 april 2023 om 09:03 Algemeen

In Oldebroek werd er de afgelopen periode een interessante voorjaarsactie gehouden bij alle winkels. Hiermee maakten deelnemers kans op het winnen van mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de verschillende enthousiaste ondernemers uit deze plaats.

Inmiddels is de actie afgelopen en is duidelijk geworden wie de gelukkigen zijn, oftewel wie er allemaal in de prijzen zijn gevallen. 

Henriëtta van Heerde heeft namens de ondernemersvereniging OVO de prijzen uitgereikt. De prijswinnaars zijn uiteindelijk geworden; J. van Dijk, W. Bovendorp, J. Terlouw, E. Kroese- van Werven, W. van de Hul, C. Steert, B. van Wijck, A. van ’t Hof, G. Visser, mevrouw Van Hooren, B. Spronk, T. Land, P. Blom, T. Thijs, H. Otterman, R. Mensink, H. Grootkarzijn, R. Dijkhuizen, D. van Ketten – Boeve, W. van ’t Hof, H. van Dorp en B. van ’t Oever. 

“De ondernemers van Oldebroek pakken steeds groot uit om het aantrekkelijk te maken voor alle klanten”, geeft een tevreden Henriëtta van Heerde aan. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van de ondernemersvereniging: www.hartvanoldebroek.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie