Amptmeijer Badminton 80 Wezep verliest met grote cijfers.

8 november 2022 om 09:41 Lokaal Ingezonden

Afgelopen zaterdag 5 november heeft Amptmeijer Badminton 80 team 1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen de nummer 1 van de poule BC Appoldro uit Apeldoorn. 

De heren dubbel, bestaande uit Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst, begon sterk, maar verloren met 20-22 en 16-20. De dames dubbel, bestaande uit Vera van Dijk en Eline Kamphuis hadden juist veel moeite met de eerste set en verloren 6-21. De tweede verliep beter met 17-21, maar niet voldoende om een winstpunt te pakken.

Vervolgens werden de twee heren en twee dames singels gespeeld. Zowel Justin Booij , Cornel, Vera en Eline hadden een zware wedstrijd, welke zij niet konden omzetten in een winstpunt.  

Als laatste werden de mix dubbels gespeeld. Vera en Rémon maakten het zeker spannend in de eerste deel van de eerste set. Vanaf dat moment konden zij het tempo niet bij houden, wat resulteerde in 13-21 en 11-21. Daarnaast speelden Eline en Justin. De wedstrijd verliep vanaf het begin erg moeizaam en zij kwamen niet in het juist beoogede spel. Zij verloren met 9-21 en 14-21. Een zwaar verliespartij voor Badminton 80 team 1, waarbij zij zich snel moeten herpakken om 9 november te spelen tegen BC Go Groningen in een thuiswedstrijd in de Kamphal te Wezep om 19.15 uur. Tegelijkertijd zal dan ook Kamphuis Herenteam 1 spelen tegen Elo Hengelo 1. Herenteam 1 heeft afgelopen week in een spannende wedstrijd helaas nipt verloren met 3-5 tegen Harderwijk 1.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie