Trainer Kim
Trainer Kim Eigen foto

Uitbreiding trainersteam Zwemclub De Hokseberg ’t Harde.

2 december 2023 om 11:51 Sport Ingezonden

Binnen de zwemvereniging van ’t Harde is sinds kort een nieuw gezicht te zien langs de kant. Kim Westerink, woonachtig op ’t Harde versterkt sinds kort het trainersteam van de club. De club is niet nieuw voor Kim aangezien ze vroeger lid was deze zwemclub. Daarna is Kim lid geweest van diverse zwemclubs en kan ze terugblikken op een mooie zwemgeschiedenis.

“Ik heb regelmatig gezwommen op de Geldersche Kampioenschappen maar heb ook meerdere keren meegedaan op de Nederlandsche Kampioenschappen voor zowel lange & korte baan”

“Het bestuur is blij met de komst van Kim. Onze trainers zijn de basis van het succes in de baan. Toen Kim aangaf dat ze wel deel wou uitmaken van ons trainersteam waren we meteen heel enthousiast” zegt voorzitter Gertjan Visch.

Ook hooftrainster Michelle Lieftink is enthousiast. “In het verleden heeft Kim zwemles gegeven op ’t Harde en dat zie je terug in de omgang met onze jongere leden. Kim heeft direct connectie met deze kinderen en kan onze leden echt heel veel techniek bijbrengen.   Met haar zwemverleden is Kim een voorbeeld voor veel van onze leden”

Zwemclub De Hokseberg is een actieve zwemclub op ’t Harde. Binnen de vereniging is het mogelijk om het hele jaar te trainen voor zowel jong als oud. Daarnaast is de selectieploeg iedere zaterdag op pad voor wedstrijden in de regio. Ben jij op zoek naar een leuke sport? En wil jij eens vrijblijvend een training bijwonen? Neem dan gerust contact op met ons op via trainers@dehokseberg.nl en dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk kennis kunt komen maken met onze club. Benieuwd wat onze club verder allemaal doet? Kijk dan op onze social media kanalen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie