Afbeelding
logo Zonnebloem

jubileum zonnebloemloterij van start in ‘t harde

12 april 2024 om 11:28 Achtergrond Ingezonden

Op 4 mei is het weer zover. Dan start de jaarlijkse Zonnebloemloterij en dit jaar met een bijzonder jubileum-randje. De Zonnebloem in Nederland bestaat 75 jaar en al die tijd stonden en staan honderden enthousiaste vrijwilligers klaar om mensen met een lichamelijke beperking en behoefte aan gezelschap, gezelligheid te bieden door er samen op uit te trekken of een luisterend oor te bieden. In de gemeente Elburg al meer dan 35 jaar.

In ‘t Harde zijn 24 vrijwilligers actief en zijn ruim 75 gasten bij ons aangesloten. 

Als Zonnebloemvrijwilliger maak je het verschil, zonder er iets voor terug te vragen. De waardering van onze gasten is genoeg. Maar ook al is alle inzet gratis, er worden toch kosten gemaakt en de Zonnebloem wil er voor iedereen zijn. Daarom een jaarlijkse loterij, waarvan de opbrengst grotendeels naar de afdelingen gaat en dus ten goede aan onze gasten, inwoners van ‘t Harde 

Natuurlijk kunnen de kopers ook zelf in de prijzen vallen. Er zijn prachtige prijzen te winnen.

Zaterdagmorgen 4 mei op de markt op het Centrumplein in ‘t Harde gaat deze Jubileumloterij om 10.00 uur van start. Steun de Zonnebloem en daarmee onze vrijwilligers en gasten, zodat we er een prachtig Jubileumjaar van kunnen maken. Loten zijn te koop voor 3 euro per lot!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie